Eski AK Partili Milletvekili ve Cumhurbaşkanı'nın Eski Doktoru İYİ Parti'ye Katıldı

Son Dakika. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve AK Parti'nin eski milletvekili İYİ Parti’ye katıldı. Turhan Çömez, artık İYİ Parti’de.

Eski AK Partili Milletvekili ve Cumhurbaşkanı'nın Eski Doktoru İYİ Parti'ye Katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendiriyor. Akşener, Partisine katılıan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez için, ‘’Ben Turhan Bey’i çok uzun yıllardır tanırım. Kumpas döneminde direnmiştir ve kendi dediği gibi sürgüne mecbur kalmıştır.’’ İfadelerini kullandı.

Eski AK Parti milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru Op. Dr. Turhan Çömez’in parti rozetini Meral Akşener taktı. Çömez açıklamasında ‘’ Bir sürgün hayatı yaşadım. İnanın bana bildiklerimi bilseniz, duyduklarımı duysanız ve gördüklerimi görseniz aynı şeyi yapardınız’’ değerlendirmesinde bulundu.

Akşener, Turhan Çömez ile ilgili açıklamasının devamında ‘’Kendisi söylemez ama sokaklarda yatmıştır. Meşhur lobilerin elini öpmeden direnmiştir. Bizim aramıza misafir olarak gelmedin, asli unsur olarak geldin’’ dedi. Akşener, Çömez’in parti rozetini kendi elleriyle taktı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /