Erdoğan’dan Atatürk Havalimanı İçin Bomba Çıkış

Son Dakika. Ak Parti’den Atatürk Havalimanı tartışmalarını artıracak bir hamle geldi. Erdoğan 29 Mayıs kutlamalarının Atatürk Havalimanında yapılacağını açıkladı.

Erdoğan’dan Atatürk Havalimanı İçin Bomba Çıkış

AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasını eleştiren muhalefeti hedef alarak şu açıklamayı yaptı; "Bay Kemal istersen sen de gel" diyen Erdoğan, ‘’29 Mayıs'ı (İstanbul'un Fethi) Atatürk Havalimanında kutlayacağız’’ dedi.

Erdoğan Açıklamasında; ''Sermaye sahiplerinden devletin memuruna kadar herkesi tehdit edip ülkeye yapılan yatırımları engellemenin adı siyaset değil ihanettir.Bunlar sadece dışarda hazırlanan projelerde kendilerine verilen görevi yaparlar. Ülkenin her kazanımına balta vurmayı siyaset sanan bu güruhu zavallılığı ile başbaşa bırakıyoruz. Dikili tek bir ağaçları, hiçbir hizmetleri olmayanların sadece yıkmakla, nefret dili ile kendilerini göstermelerini devraldıları faşist mirasa bağlıyoruz. Varsın onlar İstanbul'a hizmet diye musluk açmaya devam etsinler. 29 Mayıs'ı da Bay Kemal istersen sen de gel, Atatürk Havalimanı'nda kutlayacağız. Sen 700 kişiyi falan topla oraya götür. Ama biz orada 29 Mayıs İstanbul'un fethini kutlayacağız. O gün ağacı dikeceğiz ve inşallah bahçenin temelini de atacağız" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /