Erdoğan'dan Normalleşme ve Ucuza Gıda, Sıvı Yağ Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan normalleşme ve ucuza gıda, sıvı yağ açıklaması geldi.

Erdoğan'dan Normalleşme ve Ucuza Gıda, Sıvı Yağ Açıklaması

Son dakika : Erdoğan'dan normalleşme açıklaması.

AK Parti Grup Toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , normalleşmeye değindi. 

"BATI BİZİ ÖRNEK ALIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada batı ülkelerinin sağlık sistemimizi örnek aldığını söyledi.

NORMALLEŞME

Normalleşme için 1 Mart tarihini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehirler bazında normalleşme adımlarının atılacağı müjdesini paylaşmıştık. Bu kapsamda ilk adımları eğitimde attık. İnşallah 1 Mart'tan itibaren kriterleri taşıyan illerde adımlar atılacaktır. Vatandaşlarımızdan, salgının kendi illerindeki seyir durumunu takip etmek, ve kurallara uymaları ile bir an önce normalleşme kriterlerine ulaşmalarını bekliyoruz. Bunu ancak 84 milyon hep beraber hareket edersek yeneriz.

Aksi halde vaka ve ölüm sayılarını düşürmekte zorlanırız. Aşılama çalışmalarının belirlenen öncelik gruplarına göre devam edecek. Mart ayında aşılamada mesafe kat edilecek. Aşı için tüm kanalları zorluyoruz. Sizlerden de normalleşme için kendi illerinizdeki vaka ve aşılamayı takip ediyorum. " dedi.

UCUZA GIDA, YAĞ AÇIKLAMASI

Tarım Kredi marketlerinin sayısının 500'e eçıkarılması talimatını verdiğini söyleyen Erdoğan, "Tarım kredi ile zincir marketlerin , özellikle yüksek fiyatlarla vatandaşımızı sömürdüğü noktalarda bizim piyasayı balans etmemiz gerekiyor. 500 tarım kredi marketi açılacak." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA