Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Saldırı İle İlgili Flaş Açıklama

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Kemal Kılıçdaroğlu 'na düzenlenen saldırı ile ilgili flaş sözler söyledi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Saldırı İle İlgili Flaş Açıklama

Son dakika haberi: Erdoğan 'dan flaş Kılıçdaroğlu açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu 'na düzenlenen saldırı ile ilgili açıklamada bulundu.

SEÇİM DÖNEMİ REKABET KIZIŞIR

"Seçim dönemlerinde siyasi rekabet kızışır, tansiyon yükselir, söylemler keskinleşir ancak bizim siyasi kültürümüzde sandıkların kapanıp oyların sayılmasıyla beraber seçim dönemi de geride bırakılır. Zihnini ve gönlünü terör örgütlerinin ve dış güçlerin emrine vermemiş herkesi Türkiye ortak paydasında buluşmaya davet ediyoruz. Gün hep birlikte Türkiye olma günüdür. Seçim dönemi ile icraat döneminin dinamikleri farklıdır. İcraat döneminde tüm enerji ve vakit ülkenin meselelerinin çözümüne, millete hizmet yoluna hasledilir. Biz 'kızgın demiri soğutalım' çağrımızla bu ince noktaya dikkat çektik. Bu ülkedeki tek kutuplaşma, Türkiye ortak paydasında buluşanlar ile terör örgütlerinin safında yer alanların kutuplaşmasıdır. Onun dışında bir kutuplaşma bilmiyoruz, tanımıyoruz. Böyle bir kutuplaşmaya da ihtiyacımız yoktur."

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMASI

"Birileri ülkemizi sürekli kısır gündemlerle hapsetme peşindedir. Şehit cenazesine katılmak herkesin hakkı ancak seçimde kendini PKK'nın güdümünden kurtaramamış olanlar özenli olmalıdır. Cumhurbaşkanı olarak ben bir şehit evine gitmeden önce sorduruyorum. Herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Eğer gitmem rahatsızlık verecekse şehit yakınlarına ikinci bir sıkıntı yaşatmanın ne gereği var. Sen şehit için değil siyasi istismar için oraya gittin. O kötü dolaylı yollardan terörist olarak ilan ediyorsun. Nasıl ifade kullandıklarının farkında değiller. Aile zaten gelmenizi istemiyor, buna rağmen gittiniz.

Sen, siyasi istismar için oraya gidiyorsun şehit için değil." 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA