Emine Bulut Cinayetinin Videosunu Çeken Kişi Gözaltına Alındı-İşte İfadesi

Son dakika haberi: Emine Bulut cinayeti ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre videoyu çeken kişi gözaltına alındı.

Emine Bulut Cinayetinin Videosunu Çeken Kişi Gözaltına Alındı-İşte İfadesi

Son dakika: Emine Bulut cinayetinde flaş gelişme.

Eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde vahşice öldürülen Emine Bulut cinayetinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre  görüntüleri çeken kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından korkunç olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın görüntülerini çeken ve sosyal medyaya yükleyen kişi hakkında inceleme başlattı. 

Ekipler, kısa süre içinde görüntüyü çeken kişinin  19 yaşındaki B.Y. isimli kişi olduğunu tespit etti.

B.Y. , tespit edilmesinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. B.Y. isimli kişi,, poliste verdiği ifadesinde videoyu sadece arkadaşı 22 yaşındaki M.A.  ile paylaştığını belirttiği, M.A'nın da videoyu izledikten hemen sonra hemen sildiğini söylediği öğrenildi.

B.Y. ve M.A. hakkında, "soruşturma ve kovuşturma işlemleri sırasındaki ses ve görüntüleri yetkisiz kayda alma veya nakletme" suçundan işlem yapıldı.

Gözaltındaki B.Y'nin Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

NE YAŞANMIŞTI?

43 yaşındaki F.V. isimli cani, 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi'nde bulunan bir lokantada eski eşi Emine Bulut ile buluştu. Tartışmaya başlayan çift arasındaki gerilim gittikçe arttı. Cani, yanında getirdiği bıçakla 10 yaşındaki kız çocuğunun gözleri önünde Emine Bulut 'u boğazından bıçakladı.

Emine Bulut, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, kaçan F.V. ise Bahşılı ilçesi girişinde polis ekiplerince yakalanmıştı.

Sosyal medya ve medya kuruluşlarında yayımlanan olay anına ilişkin şiddet içerikli görüntülere Kırıkkale Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişimin ve yayımlanmasının kısıtlanması kararı alınmıştı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA