Ehliyette Yeni Düzenleme: Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Müjde Geldi

Ehliyet alacak vatandaşlar için yeni düzenleme açıklandı. Dışişleri Bakanı açıklamasında yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlara müjdeyi verdi.

Ehliyette Yeni Düzenleme: Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Müjde Geldi

Ehliyette yeni düzenleme.

Türkiye 'nin Nagoya Başkonsolosluğu binasının açılış törenine katılan  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada  "Önümüzdeki 1 hafta içinde İçişleri Bakanlığı ile anlaşmayı imzalayacağız en geç 1 ay içinde ehliyetleri de yurt dışındaki misyonlardan alabileceksiniz." ifadelerini kullandı.

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının kimlik ve pasaport işlemlerini elçilik ve konsolosluklardan alabildiğini söyleyen  Bakan Çavuşoğlu, ehliyet işlemleri için, "Önümüzdeki 1 hafta içinde İçişleri Bakanlığı ile anlaşmayı imzalayacağız en geç 1 ay içinde ehliyetleri de yurt dışındaki misyonlardan alabileceksiniz." ifadelerini kullandı ve vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

EHLİYETE ZAM GELİYOR

2020 yılında vergi ve harçlara zam gelecek. Yüzde 22 seviyesinde olması beklenen zam öncesi sürücü belgesi alacaklara önemli uyarı geldi. Uyarı için Tıklayın