Dolar Euro ve Altın Hız Kesmiyor Ciddi Yükselişler Başladı

Döviz ve altın hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Bütün sınırları aşan döviz ve altın yeni sınırlar aşmaya devam ediyor. yükselişlerde hız artmış durumda.

Dolar Euro ve Altın Hız Kesmiyor Ciddi Yükselişler Başladı

Mayıs ayından beri hız kesmeden yükselişini devam ettiren dolar, altın ve Euro yine hız kesmedi. Yapılan müdahalelerle ufak düşüşler yaşansa da bu yükselişler korkutucu cinsten

Dolar Yeni Sınır Arıyor

Uzun süre 14,5-15 TL sınırını koruyan dolar bu sınırı aştıktan sonra bir türlü durmak bilmedi. Yeni sınırlar arayan dolar şuan için 16 – 16,5 TL sınırında kendine sabit bir yer arıyor. Ancak dolardaki hareketlilik pekte sabit kalmayacağı görüşlerini doğurdu. Dün 16 TL’yi geçen dolar bugün 16,31’i gördü. Saat 10:55’ te dolar/TL kuru 16 lira 31 kuruş olarak işlem görüyor.

Euro 17,5 TL’ye Dayandı

Hızını kesmeyen döviz birimlerinden biride Euro oldu. 17 TL barajını aştıktan sonra yükselişine devam eden Euro’da aynı saatlerde 17 lira 42 kuruş olarak işlem görmeye başladı. Gün içerisinde 17 lira 43 kuruşu gören Euro’nun da yükselmeye devam edip kısa bir süre içinde 18 TL’yi görmesi bekleniyor.

Gram Altın 1.000 TL’ye Koşuyor

Hızını kesmeyen ve ciddi değer kazanan emtialardan biri de altın oldu. Artan dövizin gram altın fiyatlarını ciddi oranda etkilediği görülüyor. Gün içinde en düşük 962 TL’yi gören gram altın 11:00 itibariyle en yüksek seviyesi olan 974 TL’yi gördü ve 1.000 TL’ye bir adım daha yaklaştı.

Ons altın fiyatları ise düşüş yaşadı. Gün içinde 1.868 doları gören ons altın fiyatları aynı saatlerde 1.858 doları görerek işleme devam ediyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /