Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye’ye Operasyon Açıklaması Endişelerimiz Giderilmedikçe Gündemimizde Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Suriye'ye yönelik operasyonlar ve Suriyelilerin geri dönüşü hakkında da açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye’ye Operasyon Açıklaması Endişelerimiz Giderilmedikçe Gündemimizde Olacak

Suriye’ye yönelik operasyonları değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Endişelerimiz giderilmedikçe operasyon gündemimizde" dedi.

Uçakta gazetecilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran Cumhurbaşkanı Sayın Reisi’nin davetine icabetle Tahran’a gerçekleştirdiğimiz resmi ziyareti hamdolsun başarıyla tamamladık" dedi, Erdoğan, "Ülkelerimiz arasında siyasi, askeri, ekonomik, ticari, kültürel konularda atacağımız adımları, bundan sonraki süreci nasıl geliştireceğimizi konuştuk" ifadelerini kullandı.

Suriyelilerin Geri Dönüşü

"Siyasi sürecin etkin bir şekilde sürdürülmesine dair beklentimizin altını ortaklarımızla birlikte yeniden çizdik" diyen Erdoğan, açıklamasının devamında "Terörle mücadele, insani yardımların kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi ve Suriyelilerin ülkelerine güvenli ve gönüllü geri dönüşleri konularındaki tutumumuzu tekrar vurguladık" ifadelerini kullandı.

Endişelerimiz Giderilmedikçe Gündemimizde Yer Alacak

Suriye’ye yönelik operasyonlar hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir harekât konusu milli güvenlik endişelerimiz giderilmediği sürece gündemimizde yer almaya devam edecek" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /