Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kara Harekatı Sinyali

Yusufeli Barajı’nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan önemli açıklamalar geldi. Pençe Kılıç adı verilen hava harekatından sonra kara harekatı sinyali geldi. Erdoğan “En kısa sürede tank ve askerlerle hepsinin kökünü kazıyacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kara Harekatı Sinyali

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi açılış törenlerinde konuştu. Geçtiğimiz gün yapılan hava harekatı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kara harekatı sinyali de geldi.

Dün Gaziantep’e atılan roketler hakkında da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah şehitlerimizin tek damla kanı boşa gitmeyecektir” dedi.

Harekat hakkında konuşan Erdoğan, “Türkiye’yi harf oyunlarıyla, terör örgütünün ismini değiştirerek, yanlarında askerlerle görüntü verdirerek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu geldi.

Bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır o da kendi vatandaşlarımızın güvenliğidir. Irak ve Suriye sınırlarımızda güvenlik sınırlarımızı çektik.

Birkaç gündür topumuzla tüfeğimizle, SİHA’mızla teröristlerin tepesindeyiz. İnşallah en kısa sürede tank ve askerle birlikte hepsinin kökünü kazıyacağız bunu da böyle bilin” dedi

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /