Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. 

Yoklama kaçakları bedelli askerlikten faydalanabilecek

Kabine toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk müjdeyi yoklama kaçaklarına verdi.Erdoğan, sayıları 550 bine yaklaşan yoklama kaçağı kişilerin, kaçak yıllarına göre değişen oranlarda bir rakam ile bedelli askerlikten faydalanabileceklerini duyurdu

Açık cezaevi'ndeki korona izinleri uzatıldı

Açıklamalarını sürdüren Erdoğan 31 Mayıs tarihinde sonra erecek olan  açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini 31 Temmuz 2023'e kadar uzattıklarını söyledi.

Hayat pahalılığına karşı önümüzdeki aylarda yeni adımlar atılacak

Son dönemlerde artan hayat pahalılıklarının farkında olduklarına dikkat çeken Erdoğan, insanların refah seviyelerini artırmak için yeni politikaları hayata geçirdiklerini ifade etti. Erdoğan, önümüzdeki aylarda yeni adımlar atarak hayat pahalılığının yükü azaltacaklarını aktaran Erdoğan, yıl başında memur, emekli ve asgari ücrete yüksek oranlarda zamlar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Kapsamlı bir 100'üncü yıl kutlama programı oluşturuldu

Cumhuriyetin 100.yılı ile ilgili olarakta konuşan Erdoğan,Cumhurbaşkanlığı olarak İletişim Başkanlığının koordinasyonunda kapsamlı bir 100'üncü yıl kutlama programı oluşturduklarını ifade etti.