Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ek Gösterge Müjdesi

Son Dakika Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası ek gösterge açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ek Gösterge Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ek gösterge ile ilgili, ‘’Sadece belli kesimler arasında yapılacak ek gösterge çalışmasının  memurlar arasında adaletsizliğe yol açacağı ve hiyerarşiyi bozacağını gördük. Bunun için şartlarımızı zorlama pahasına kamu çalışanları lehine bir fedakarlıkta bulunarak tüm memurlarımızın ek göstergelerinde 600 puanlık bir yükselmeye gitmeyi kararlaştırdık. Yardımcı hizmetler sınıfındakiler dahil ülkemizdeki 5,3 milyon kamu görevlilerimizin tamamı önümüzdeki yıl başından itibaren bu düzenlemeden yararlanacaktır. Düzenlemenin hayata geçmesiyle birlikte birinci dereceye gelmiş olmasıyla birlikte söz verdiğimiz tüm meslek gruplarındaki hak sahipleri hemen 3600’deki ek göstergeye yükseltilecektir.

Bunun yanında genel müdür yardımcılarının ek göstergeleri 3600’den 4.400’e, Şube Müdürü ve ilçe müdürü seviyesindekilerin ek   göstergelerindeki seviyeleri de 2200'den 3000'e çıkartılacaktır.’’ Dedi.

Erdoğan: Ek göstergesi 3600'e çıkan 30 yıllık hizmeti bulunan bir memurun emekli maaşı 1234 ila 1391 TL arasında, emekli ikramiyesi ise 44500-50150 TL arasında artacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /