Colombo'da Bir Patlama Daha: 2 Türk Vatandaşı Hayatını Kaybetti

Sri Lanka 'dan son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre Başkent Colombo'da bir patlama daha meydana geldi. Patlamalarda 2 Türk hayatını kaybetti.

Colombo'da Bir Patlama Daha: 2 Türk Vatandaşı Hayatını Kaybetti

Son dakika : Sri Lanka 'da 2 Türk hayatını kaybetti.

Sri Lanka 'nın başkenti Colombo, Negombo ve Batticaloa kentlerinde bugün art arda saldırılar meydana geldi.  3 otel ve 3 kiliseye yerel saatle 08:45 'te meydana gelen eş zamanlı bombalı saldırılarda 160 'tan fazla kişi hayatını kaybetti. 

SON BİLGİ GELDİ

Edinilen son dakiak bilgilerine göre saldırılar sonucu şimdiye kadar 185 kişi hayatını kaybederken 500 'den fazla kişi hayatını kaybetti. Sri Lanka polisi ülkenin Dehiwela kentindeki hayvanat bahçesi yakınındaki bir oteli hedef alan yeni bir patlamanın meydana geldiğini duyururken yeni saldırı sebebiyle ilk belirlemelere göre 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

BAŞKENT COLOMBO 'DA BİR PATLAMA DAHA

Yedinci patlamanın ardından başkent Colombo 'nun Orugodawatta bölgesinde yeni bir patlamanın daha meydana geldiği belirtildi. Yaşanan bu patlama ile birlikte ülkede aynı günde toplkamda 8 patlama meydana geldi.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Öte yandan Sri Lanka Savunma Bakanı saat 18:00 - 06:00 arasında sokağa çıkma yasağı ilan etti. Sosyal medya ağlarına ve mesajlaşma hizmetlerine erişim kısıtlandı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terör saldırılarıyla bağlantılı olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

2 TÜRK VATANDAŞI PATLAMALARDA HAYATINI KAYBETT,

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Sri Lanka'da otel ve kiliselere yönelik gerçekleştirilen saldırılarda 2 Türk vatandaşı mühendis yaşamını yitirdi.