CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adaylığı İle İlgili Bomba Açıklama

Son Dakika. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için bomba açıklama.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Adaylığı İle İlgili Bomba Açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı soruları üzerine ilk kez bu kadar net bir cevap verdi. ‘6 lider evet derse elbette aday olurum dedi.

6 lidersin ortak iradesine saygı duyacaklarını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Kararı verecek olan 6’lı masa adayımızı sizsizini derlerse elbette ki aday oluruz. 6 liderin ortak iradesine saygı göstereceğiz” diyerek Millet İttifakının Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ilk kez bu kadar net bir açıklama yaptı.

Her Partinin Kendi Kuralı Var

Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığı hakkında “İki arkadaşımızdan biri aday gösterilirse hayır demeyeceğiz sözleri için, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” ifadelerini kullandı.

Aceleye gerek olmadığını, zamanlarının olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, doğal olanın 6’lı masadan birinin belirlenmesi dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /