Büyük Buluşma Yarın Gerçekleşecek!

Kemal Kılıçdaroğlu yarın Muharrem İnce ile görüşecek

Büyük Buluşma Yarın Gerçekleşecek!

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 17.00'de 100 bin imzaya ulaşarak 14 Mayıs seçimlerinde adaylık hakkını kazanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret edecek.

Muharrem İnce´nin adaylıktan çekilip çekilmeyeceği halen merak konusu. İnce bir röportajında "Kemal Bey, Milli Yol ve Bağımsız Türkiye'ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum, buyursun. Kemal Bey gelirse konuşurum" ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye´nin tüm gözü ve dikkati 14 Mayıs´ta gerçekleşecek seçimlerde. Seçime geri sayım başlamışken liderler arasındaki görüşmeler hız kesmeden devam ediyor. İmza yarışında 100 binin üzerinde 4. Günde çıkan ve seçimlere katılmaya hak kazanan Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce, her fırsatta adaylıktan çekilmeyeceğinin altını çizerek Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşebileceğini ifade ediyordu.

İnce bugün verdiği röportajda da "Kemal Bey, Milli Yol ve Bağımsız Türkiye'ye gitmişse bize de gelecektir. Bekliyorum, buyursun. Kemal Bey gelirse konuşurum" ifadelerini kullanmıştı.

İnce´nin beklediği dönüş geldi.

Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 17.00'de Memleket Partisi'ni ziyaret edeceği ve Genel Başkan Muharrem İnce ile bir araya geleceği öğrenildi.