Bir Belediye’ye Daha Rüşvet Operasyonu

Kadıköy Belediyesinden sonra Maltepe Belediyesi de rüşvet operasyonuyla sarsıldı. 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Bir Belediye’ye Daha Rüşvet Operasyonu

Kadıköy Belediyesinden sonra Maltepe Belediyesi de rüşvet operasyonuyla sarsıldı. 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

20 Mayıs 2022 Cuma 09:20
Bir Belediye’ye Daha Rüşvet Operasyonu

İstanbul'da Mali Suçlarla Mücadele Polisi, bu sabah Maltepe Belediyesine rüşvet operasyonu gerçekleştirdi. Kadıköy Belediyesinden sonra rüşvet operasyonu yapılan ikinci belediye oldu. Aralarında belediyenin üst yönetiminde bulunanların da yer aldığı 10'u kamu görevlisi 18 kişi için gözaltı kararı verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek', 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından suç tarihinde Maltepe Belediyesi'nin üst kademelerinde yer alan güvenlik görevlileri ile beraber aralarında zabıta personelinin de olduğu 10 tanesi kamu görevlisi toplamda 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilenler arasında suçun işlendiği dönemde Maltepe Belediye Başkan Yardımcılığı yapan 2 kişinin de bulunduğu bildirildi.

An itibariyle devam eden operasyonda şüphelilerin çoğu gözaltına alınarak adreslerinde arama yapılıyor.

17 Mayıs 2022 tarihinde de Kadıköy Belediyesine rüşvet operasyonu gerçekleştirilmiş ve 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. Eş zamanlı düzenlenen oprasyonlarda 194 kişi yakalanmıştı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  / 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihat 2022-05-20 09:34:24

Sonucta memurlar aldıkları para ya yetmiyor yada aç gözlüler

Avatar
Trafik 2022-05-20 09:40:48

Rüşvetin olmadığı bir kurum varmı bu halk haramı helali çoktan unuttu

Avatar
Sivaslı 2022-05-20 10:57:29

Sıra Antalya büyük şehirde bence en büyük rüşvet yolsuzluk ihaleye fesat antalya da var