Bekçi-Polis-Uzman Erbaş-Sivil Memur Alımı Başvuru Şartları İçin Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı son açıklamada polis, bekçi , uzman erbaş ve sivil memur alımında başvuru şartlarının değişmesi ile ilgili önemli ifadeler kullandı. İşte o açıklama.

Bekçi-Polis-Uzman Erbaş-Sivil Memur Alımı Başvuru Şartları İçin Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu' dan polis , bekçi, uzman erbaş ve sivil memur alımı başvuru şartları açıklaması.

Geçtiğimiz gün TRT Haber kanalına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polis alımı başvuru şartlarına değindi. Yaşar Taşkın Koç 'un yönelttiği soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu şekilde cevap verdi:

"Kadın polis alımı yapıyoruz. Kadın polislerle ilgili haklılar. Çok da yakışıyorlar. Şimdi biz güven masaları kurduk. Bütün karakollarımıza ve polis merkezlerimize. Şimdi bu güven masalarına 2500 kadın polis memuru alacağız. Onları eğiteceğiz. Hem polislik, hem de orada yapacakları işlerle alakalı. Yani karakollara kadın eli değdireceğiz."

Uzman erbaş , bekçi, polis ve sivil memur alımında başvuru şartlarının değiştirilmesi meselesine değinen Bakan Soylu, adayların bu konularda haklı olduğu bazı meseleler olduğu dile getirdi. 

"Diğer meseleleri seçimden sonra oturup görüşeceğiz. Bütün bunları , vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. Tüm vatandaşların içinde en az 150 200 vtandaşın istek ve taleplerini danışmanlarıma iletiyoruz. Çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşların bize yönelttiği talepleri dikkate alıyoruz. Bu güzel bir saha çalışması oluyor."

RENK KÖRLÜĞÜ

Renk körlüğü meselesine değinen Bakan Soylu, "Mesela sahada en çok gelen talep renk körlüğü meselesi. Biz o konularda genelgelerde yönetmeliklerde çok geride kaldık. Azerbaycan 'da bu konuda bir örnek var. Seçimden sonra ele alacağız ve dünyadaki örneklere bakarak değişiklikler yapacağız. " dedi.

Tüm memur alımları için TIKLA VE TAKİP ET

SEÇİMDEN SONRA

Bakan Soylu yaptığı açıklamada başvuru şartlarının değişmesi için seçimden sonrasını işaret etti. Bekleyip göreceğiz:

ADAYLARIN TALEPLERİ

Aşağıdaki yorum kısmından polis, bekçi, uzman erbaş ve sivil memur alımında değişmesini istediğiniz, haber yapmamızı istediğiniz taleplerinizi yazabilirsiniz.

POLİS , BEKÇİ, UZMAN ERBAŞ VE SİVİL MEMUR ALIMI İLANLARI YAYIMLANDIĞINDA, ŞARTLAR DEĞİŞTİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN