Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor... Fahrettin Koca ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapıyor

Son dakika haberi: Başakşehir Şehir Hastanesi 'nin ilk aşaması açılıyor. Açılışta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fahrettin Koca konuşacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi Açılıyor... Fahrettin Koca ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapıyor

Başakşehir Şehir Hastanesi açılışı.

Başakşehir Şehir Hastanesi' nin ilk etabı bugün açılıyor. Düzenlenen açılış toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemi ile açılışta konuşma yapıyor.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPIYOR

Başakşehirin ardındna Sancaktepe 'de de hastaneyi devrey ealacağız ve avrupa 'da iki sağlık üssümüz olacak. İki yakadaki şehir hastanelerimizle birlikte İstanbul, dünyada en başta ghelen şehir olacak.

72 adet kampüsün 7/24 izlenebilmesi sağlanmakta. 

Salgın mücadelesinde bizim en güvenli limanlarımızdan biri şehir hastaneleri olmuştur. Tamamı hizmete girdiğinde Avrupa'nın tek kampüste en fazla yoğun bakım kapasitesine sahip hastanesi olacaktır.

Başakşehir'in ardından Sancaktepe Şehir Hastanesi'ni de devreye aldığımızda, İstanbul'un iki yakasında iki büyük sağlık üssümüz olacak.

Kadın doğum ve çocuk hastanelerinin yataklı servislerini hizmete alıyoruz, şimdilik bu bölümleri pandemi hastanesi olarak kullanacağız"