Bakan Bilgin’den Son Dakika Sözleşmeliye Kadro ve EYT Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonların sabırsızlıkla beklediği EYT ve sözleşmeliye kadro hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin’den Son Dakika Sözleşmeliye Kadro ve EYT Açıklaması

Dünkü kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, sözleşmeliye kadro ve EYT hakkın da flaş açıklamalarda bulundu.

Sözleşmeliye Kadro

Bakan Bilgin, sözleşmeli personelin durumu için, "Kamudaki sözleşmeli personelle ilgili çalışmamızı sona erdirmek üzereyiz. Meclis ilk açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz" dedi.

EYT Zaman Alacak

EYT hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan Bilgin, Bir iki konu daha var EYT ondan sonra çünkü onun teknik çalışması biraz daha zaman alacak. Tek bir formül üzerinde duruyoruz ama henüz sonuçlandırmadık. EYT aralık ayı gibi gündeme gelir.
Bakan Bilgin açıklamasının devamında ''Sonra maden işçileri ondan sonra da kadroya geçmemiş taşeron işçiler var, o tarihte 90 bin civarında taşeron işçi vardı, önceliğimiz onlar. Taşeron işçilerle ilgili bir çalışmamız var. O da ayrı bir dosya. Sözleşmeli personelle ilgili çalışma bittikten sonra onu ele alacağız" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /