Asgari Ücretin Hangi Rakamla Pazarlığa Başlanacağı Açıklandı

Son Dakika. Asgari ücret pazarlığının başlayacağı rakam belli oldu. TÜRK-İŞ Başkanı açıkladı, "Razı gelemeyeceğimiz rakama imza atmayız."

Asgari Ücretin Hangi Rakamla Pazarlığa Başlanacağı Açıklandı

Milyonlar gözünü bugün gerçekleşecek saat 14.00’teki asgari ücret toplantısına çevirmişken işçi temsilcilerinden flaş bir açıklama geldi. Asgari ücret toplantısı öncesi TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu toplandı. Asgari ücret ile ilgili yol haritasının görüşüldüğü toplantıya 34 üye katıldı.

7 Bin 785 TL’den Pazarlığa Başlayacağız.

Yapılan bu toplantı sonrası TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay kameralar karşısına geçti. Ellerinde açlık ve yoksulluk sınırı gibi verilerin olduğunu belirten Başkan Atalay, “ Bugünkü komisyon toplantısında asgari ücret pazarlığına 7 bin 785 TL’den başlayacağız. Nereye çıkabiliyorsa çıkacak.  Memnun olacağımız bir rakam olursa imzamızı atarız. Razı gelmeyeceğimiz hiçbir rakama imza atmayacağız” dedi.

Asgari Ücretlinin Başını Öne Eğdirmeyeceğiz

Asgari ücrette memnun olacakları rakam olursa kabul edeceklerini belirten Atalay, ”Asgari ücretlinin başını aşağı eğdirecek dün de bir şey yapmadık, bugün de yapmayacağız.  İfadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /