Ali Babacan Deva Partisinin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Seçime kendi adı ve kendi logosuyla gireceğini açıklayan Ali Babacan bu seferde Deva Partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı, tek şart var.

Ali Babacan Deva Partisinin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Gündeme, seçime kendi adımız ve kendi logomuz ile gireceğiz diyerek bomba bir çıkış yapan Ali Babacan, şimdide başka bir bomba patlatarak Deva Partisinin seçimdeki adayını açıkladı.

Deva Partisinin Adayı Babacan

Haber Türk ekranlarına konuşan Ali Babacan, Millet Partisinin ortak aday çıkaramaması halinde Deva Partisinin adayının kendisi olacağını açıkladı. Babacan, “Ortak aday olmadığı anda DEVA Partisi’nin adayı Ali Babacan’dır. En son toplantımızda ortak adayın niteliklerini sıraladık. Henüz altılı masada telaffuz edilen tek bir isim yok. Altılı masada isim bazında görüşme yapılmadı, sadece nitelikler sayıldı” ifadelerini kullandı.

Seçim Yaklaşınca İsim Değerlendirilecek

Babacan konuşmasının devamında 6’lı ittifakın henüz bir aday çıkarmadığını ve adaylar üzerinde görüşülmediğini belirterek "Teoride ortak aday altı kişiden birisi olabilir. Dışarıdan birisi de olabilir. Öncelik kucaklayıcı oluşu, kutuplaştırıcı olmaması… Altılı masada hiçbir zaman bir isim gündeme gelmedi. Bu masada tam tersine ‘isim konuşmayalım, seçim yaklaşınca isimleri değerlendirelim’ diye öneri vardı” dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /