Acı Haber Az Önce Geldi! Çukurova Belediyesi'ndeki Saldırıda Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Adana'da Çukurova Belediyesi'ne silahla giren ve zabıta memuru olduğu belirtilen şahıs, tabancayla dehşet saçmıştı.

Acı Haber Az Önce Geldi!  Çukurova Belediyesi'ndeki Saldırıda Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

3 kişiyi yaraladığı belirtilen şahıs daha sonra intihara kalkışmış polis ekiplerince ikna edilerek gözaltına alınmıştı.

Şahsın yaraladığı kişiler arasında yer alan zabıta müdürünün hayatını kaybettiği bilgidi olaydan bir kaç dakika sonra haber merkezlerine ulaşmıştı. Pasif görevde bulunduğu iddia edilen zabıta memuru tarafından tabancayla yaralanan zabıta komiserinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Hayatını kaybedenlerden zabıta müdürünün isminin Cengiz Aydoğdu, Zabıta Komiserinin isminin Habil Akmaz olduğu belirtildi.

Çukurova Belediye Başkanı saldırıyla ilgili, "Çok üzgünüm onu belirteyim, kabul edilebilir bir olay değil... İnsanlar bir toplumsal cinnet mi yaşıyor, anlayabilmiş değilim. Olayı duyunca hemen geldik ama saldırganı ve yaralıları götürmüşlerdi. Bir zabıta memuru zabıta müdürünün odasına giriyor ve zabıta müdürünü öldürüyor ardından Habil isminde zabıta komiseri vardı onu da öldürüyor. Bir de Kemal Özdemir ismindeki bir başka zabıta memurunu yaralıyor. Biz de olayın şaşkınlığını yaşıyoruz. Saldırganın eski çalışan olduğu doğru değil şu anda mevcut belediye memuru, kendisi de zabıta memuru. Yapı kontrol de görevli." açıklamasını yaptı.