Acı Haber: 2 Şehit

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden döşenen el yapımı patlayıcının infak etmesi neticesinde hastaneye kaldırılan 2 askerden ne yazık ki acı haber geldi. Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız ile Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in şehit oldukları bildirildi.

Acı Haber: 2 Şehit

Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucunda hastaneye kaldırılan 2 askerden ne yazık ki acı haber aldık. 24 yaşında bulunan piyade uzman çavuş Halil Yıldız ile piyade sözleşmeli er Fırat Güner şahadete kavuştu.


Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyon bölgesinden acı haberi duyurdu. Bölücü terör örgütü mensupları tarafından daha önceden döşenen el yapımı patlayıcıların etmesi sonucunda hastaneye kaldırılan 2 askerden acı haber geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre piyade uzman çavuş Halil Yıldız ile piyade sözleşmeli Er Fırat Güner'in Şehit oldukları bildirildi.