Acı Haber: 1,5 Ay Önce Korona Aşısı Olan Doktor Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: İstanbul'dan gelen bilgilere göre 15 Ocak'ta korona aşısı olan Doktor, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Acı Haber: 1,5 Ay Önce Korona Aşısı Olan Doktor Hayatını Kaybetti

Acı haber: Aşı olan doktor koronadan hayatını kaybetti.

İstanbul'da çalışmakta olan, Osmaniye devlet Hastasnesi eski Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Ali Rıza Şahap Barlas, corona nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Gelen bilgilere göre 20 günlük yaşam mücadelesi veren Doktor Barlas, 1 Mart'ta hayatını kaybetti. 

İstanbul Tabip Odası tarafından acı olay ile ilgili yapılan açıklamada, Oda üyesi olan Barlas'ın 1981 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunlarından olduğu, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde özel kliniğinde hizmet verdiğine yer verildi. 

İstanbul Tabip Odası, üyesi olan Doktor için taziye mesajı yayımlayan taziye  mesajında, "Dr. Ali Rıza Şahap Barlas'ı 01 Mart 2021 tarihinde COVID-19 sebebiyle kaybettik. Acımız büyük. Değerli meslektaşımızın başta ailesi olmak üzere yakınlarının büyük acısını paylaşıyor, tüm hekim camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

AŞI OLMUŞ VE ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Hayatını 1 Mart'ta kaybeden Dr. Barlas'ın korona aşısını 15 Ocak tarihinde olduğu, aşı sonrası ise bir çağrıda bulunarak sosyal medya hesabından, "COVID-19 aşısını sizi ve kendimizi korumak için hemen yaptırdık. Lütfen aşınızı olun" dediği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA