25 Milyon Araç Sürücüsüne Haberimiz Var Trafik Sigortalarına Yüzde 200 Zam Yüzde 50 İndirim

Son Dakika. Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortası haberi geldi. Yeni dönemde trafik sigortasında sistem değişiyor, iyi sürücülere büyük avantaj geliyor.

25 Milyon Araç Sürücüsüne Haberimiz Var Trafik Sigortalarına Yüzde 200 Zam Yüzde 50 İndirim

Sigorta ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’ndan 25 milyon araç sürücüsünü ilgilendiren önemli açıklamalar geldi. Eroğlu, “Trafikte bütün ezberleri bozan yol haritasını açıklıyoruz” dedi.

Yüzde 50 İndirim Yüzde 200 Zam

Bugünden sonra dinamik basamak yöntemini uygulayacaklarını belirten Eroğlu, “Mevcut 7 basamaklı sistem mevcut sorunları çözmüyor. Bu yüzde 0 çok riskli sürücüler ve 8 çok iyi sürücüler basamağı getiriyoruz. 5 yıl kaza yapmayan sürücüler 8’inci basamağa yüzde 50 indirim. Sıfırıncı basamakta bulunanlara yüzde 200 zam gelecek. Her basamağı kendi içinde değerlendireceğiz. Bunu yaparken eğer trafik sigortasını yapmayan sigorta şirketine de ciddi yaptırımlar getireceğiz” dedi.

Başkan Eroğlu, 2021 yılında 3’ten fazla kaza yapan 6 bin 62 sürücü olduğunu belirterek, “Bunları sıfırıncı basamağa alacağız. Gerekirse bu sürücüler için psikolojik destek isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /