24. Dönem POMEM Polis Alımı İçin İlk Şart Belli Oldu-O Adaylara Şok

24. dönem POMEM polis alımı sınav duyurusu geldi. Yayımlanan duyuruda 2 bin 500 kadın polis alımı yapılacağına yer verildi. Ancak yayımlanan duyuruda ön lisans mezunları büyük şok yaşadı.

24. Dönem POMEM Polis Alımı İçin İlk Şart Belli Oldu-O Adaylara Şok

24. dönem POMEM alımı için ilk şart belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2 bin 500 polis alımı sınav duyurusuna yer verildi. 24. dönem POMEM sınav duyurusu başladığı ile yayımlanan duyuruda kadın polis alımı yapılacağına yer verildi. 81 il 700 Polis Merkezi Amirliğinde "Polis Merkezi Amirliği Etik Davranış İlkeleri" doğrultusunda kurulan "Güven Masası" nda çalıştırmak üzere yapılacak polis alımında başvurular önümüzdeki günlerde başlayacak.

İLK ŞART BELLİ OLDU

Akademi resmi sayfasından yayımlanan duyuruda alıma ait ilk şarta yer verildi. 24. Dönem POMEM 'in ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılması beklenirken , yayımlanan sınav duyurusunda POMEM polis alımında 2 bin 500 alımın sadece lisans mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi.

ÖN LİSANS MEZUNLARI TEPKİLİ

Ön lisans mezunu kadın polis adayları , 2 bin 500 polis alımında kendilerine de kontenjan verilmesini istiyordu. Ancak ön lisans mezunlarına kontenjan verilmedi. Bu da tepkilere neden oldu.

İLAN TARİHİ

İlan tarihi için net bir bilgi verilmedi. Önümüzdeki günlerde gelecek duyuru ile tarihler belli olacak ve başvurular alınacak.

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN