YSK Personel Alımı Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Yüksek Seçim Kurulu kamu personeli alımı sözlü mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Mülakatlara giren binlerce kişi sonuçların bir an önce açıklanmasını istiyor.

YSK Personel Alımı Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YSK 549 memur alımı sözlü mülakat sonuçları hala açıklanmadı.

Yüksek Seçim Kurulu, aylar önce yayımladığı ilanında 549 kamu personeli alacağını duyurdu. İlana on binlerce kişi başvuru yaptı ve sonuçlar açıklandı. Ancak araya seçimlerin girmesiyle sözlü mülakatlar yarıda kalmış ve mülakatlar ertelenmişti.

Seçimden sonra tekrar duyuru gelmiş ve YSK personel alımı mülakatları tamamlandı. Mülakatların tamamlanmasının ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Ancak mülakatların ardından aylar geçti ve sonuçlar hala açıklanmadı. Bize ulaşan adaylardan biri sonuçların açıklanmaması ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Mart ayında mülakatlara başlayan yüksek seçim kurulu,549 personel alım sonucunu uzun bekleyişe rağmen açıklamadı. Biz adaylar mağduruz yeni KPSS kapıda. Başvurduğumuz kurumlardan sonuç alamıyoruz. Güvenlik soruşturması süreci deniliyor, fakat sayın İçişler Bakanımız Süleyman Soylu nun talimatı ile bu sürenin daha kısa süreceği vurgusu yapılmıştı. Sürekli MAĞDUR oluyoruz.ilgili kurumun veya makamların bu konuda iyileştirmeye gitmesini istiyoruz. Bahsi geçen yüksek seçim kurulu başta olmak üzere devlet kurumlarının biz adayları daha fazla bekletmeden sonuçları açıklamasını mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyoruz. Ve sizden bu konuyu haber yapmanızı istiyoruz... Binlerce aday sonucu kara karar düşünüyor. 7 ay önce mülakata girmiştim hala ortada sonuç yok. İşleyiş bu kadar yavaş olmamalı. "

SONUÇLAR AÇIKLANMALI

YSK personel alımı sonuçlarının bir an önce açıklanması gerekiyor. Adaylar sonuçlara göre hayatlarına yön verecek.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER