Vakıfbank'tan Personel Alımı Açıklaması

Vakıfbank'tan personel alımı hakkında yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada sınav giriş belgelerinin açıklanacağı tarih ve yeni alım hakkında bilgi alındı.

Vakıfbank'tan Personel Alımı Açıklaması

Vakıfbank'tan personel alımı hakkında açıklama.

Vakıfbank resmi internet sayfası üzerinden bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada , geçen ay yapılacak personel alımı sınavının ertelendiğine , sınavın 14 Mart 2021 tarihinde yapılacağına yer verildi. 

Personel alımı sınavı için giriş belgelerinin 8 ile 12 Mart tarhileri arasında erişime açılacağının belirtildiği açıklamada giriş belgelerinin bu tarihler arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden alınacağına yer verildi. Açıklama şu şekilde:

"T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilgili genelgede ve genelge ekinde yer alan “Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesinde” merkezi sınavlara katılacak adaylara ilişkin aşağıdaki hususlar belirtilmiştir.

Merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır.
Merkezi sınavlara katılacaklar ve refakatçilerinin, sokağa çıkma kısıtlaması getirilen süre ve günlerde (hafta içi ve hafta sonunda uygulanacak) şehirlerarası seyahatlerine izin verilecektir.
Merkezi sınavlara katılacaklar ve refakatçileri, şehirlerarası seyahatlerini, toplu ulaşım araçlarıyla veya İçişleri Bakanlığına ait E-BAŞVURU veya ALO 199 sistemleri üzerinden ya da Valilik/Kaymakamlıklara doğrudan başvuru yoluyla Seyahat İzin Kurullarından izin almak kaydıyla özel araçlarıyla yapabileceklerdir.

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilgili genelgede, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan şehir/süre/günlerde, yukarıda belirtilen hususların uygulanmasına aynı şekilde devam edileceği ifade edilmiştir.

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan şehir/süre/günlerde, şehirlerarası seyahat edecek veya sınava katılacak adaylarımızın yukarıda belirtilen hususları dikkate alarak planlamalarını yapmaları önerilmektedir.

Sınav giriş belgeleri, 8-12 Mart 2021 tarihleri arasında https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresinden alınabilecek olup sınava girecek adayların, E-Devlet (https://www.turkiye.gov.tr/) üzerinden, “E-Devlet-Sağlık Bakanlığı-Hes Kodu Üretme ve Listeleme” ekranından, sınav tarihi itibarıyla geçerli, karekodlu HES kodu belgelerinin çıktısını almaları ve sınava gelirken yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Sınavın yapılacağı bina girişlerinde, adaylarımızdan, sınav tarihi itibarıyla geçerli, karekodlu HES kodu belgesinin çıktısını fiziki olarak ibraz etmeleri talep edilecek, HES kodu kontrolü bu belge üzerinden yapılacak ve söz konusu belgeyi ibraz edemeyenler sınav binasına alınmayacaktır.

VakıfBank ailesi olarak tüm adaylarımıza sağlıklı ve başarılı bir sınav süreci dileriz."

VAKIFBANK YENİ PERSONEL ALIMI

Vakıfbank henüz personel alımı ilanı yayımlamadı. Bu personel alımı için sürecin önümüzdeki aylarda sona ermesinin ardından yeni personel alımı yapılacağı öğrenildi.

Vakıf kariyer sayfasından yapılan açıklamada https://www.vakifbank.com.tr/is-basvurulari.aspx?pageID=127 adresinden cv gönderilebileceği, boş kadro olması durumunda özgeçmişlerin dikkate alınacağına yer verildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA