Vakıfbank Personel Alımı Sınav Tarihi Ertelendi 2021

Vakıfbank bir duyuru yayımladı ve personel alımı için sınavın ertelendiğine yer verildi. Pandemi nedeniyle ertelenen sınav Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı kadroları için yapılacak.

Vakıfbank Personel Alımı Sınav Tarihi Ertelendi 2021

Vakıfbank personel alımı sınavı ertelendi.

Vakıfbank , geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımladı ve KPSS puan şartı aranmadan banka memuru alımı yapılacağına yer verildi. Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı kadrolarına sınavla yapılacak personel alımında sınavın 7 Şubat'ta yapılacağı bildirilmişti. Ancak yapılan son dakika açıklamasında sınavın 14 Mart 2021 tarihine ertelendiğine yer verildi.

Resmi açıklama şu şekilde:

"Bankamızca 7 Şubat 2021 tarihinde yapılması planlanan ve başvuruları 28.12.2020 – 08.01.2021 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden alınmış olan “T. Vakıflar Bankası T.A.O Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı ve Uzman Yardımcısı Giriş Sınavı”, Koronavirüs (Covid-19) salgınının etkilerinin devam etmesi nedeniyle, 14.03.2021 tarihine ertelenmiştir. Konuyla ilgili diğer hususlar daha sonra Bankamızın internet sitesinde (https://www.vakifbank.com.tr) duyurulacaktır. Bu ilan tebligat hükmündedir. Adaylarımızın Bankamızın internet sitesini yakından takip etmeleri önerilmektedir."