TYT Sosyal Bilgiler Soruları Cevapları ve Öğrenci Yorumları (YKS Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü Soruları) 2020

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumunda öğrencilerin çıkması sonrası en çok araştırılan konu sınavda sorulan sorular oldu. Sosyal Bilgiler soruları ve cevapları ise en çok aranan konulardan oldu. TYT 'de öğrencilere Sosyal Bilgiler testinde 20 soru soruldu. Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü soruları cevapları yorumları için yazımızın devamına bakabilirsiniz.

TYT Sosyal Bilgiler Soruları Cevapları ve Öğrenci Yorumları (YKS Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din Kültürü Soruları) 2020

TYT Sosyal Bilgiler soruları , cevapları ve öğrenci yorumları.

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi 'nde sınavdan adaylar çıkmaya başladı. İlk 120 dakikanın ardından öğrenciler sınavdan çıkmaya başladı ve sınavda çıkan soruları , soruların cevaplarını araştırmaya başladı. 

TYT KAÇ SORU?

2020 yılı Temel Yeterlilik Testi'nde öğrencilere 120 soru soruluyor. Daha önce 135 dakika süre verilen TYT 'de bu yıl pandemi düzenlemesi yapıldı ve Temel Yeterlilik Testi 'nde öğrencilere 120 soru için toplamda 135 dakika süre verildi. 

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Üniversitelere giriş sınavının sonuçları önümüzdeki ay açıklanacak. Sınav sonuçları 28 Temmuz 2020 'de açıklanacak.

SORU VE CEVAPLARI

TYT soru ve cevap kağıtlarının ÖSYM tarafından 28 Haziran günü YDT sınavının tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde çaıklanması bekleniyor.

SOSYAL BİLGİLER TESTİ

TYT sosyal bilgiler testinde öğrencilere Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü derslerinden 5 'er soru soruldu. Toplamda 20 soru genelde bilgiye dayalı oldu. Sınavdan çıkan ilk adaylar, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü sorularının bilgiye dayalı olduğunu söyledi.

Peki sizce Sosyal Bilgiler testi nasıldı ? Kolay mıydı zor muydu? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Puan hesaplama detayları için TIKLAYIN

Aklınıza takılan soruları hatırlayamadığınız soruları aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Sınav soru cevapları ve sonuçları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN