Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yardımcı Zabıta ve Güvenlik Görevlisi Alımı Kura Çekimi Başladı

Son dakika haberi: Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta yardımcı personeli alımı ve güvenlik görevisi alımında kura canlı yayında çekilmeye başlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yardımcı Zabıta ve Güvenlik Görevlisi Alımı Kura Çekimi Başladı

Son dakika: Trabzon zabıta yardımcı ve güvenlik görevlisi alımı sonuçları açıklanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde zabıta yardımcı personeli ve güvenlik görevlisi personeli alımı için başvurular geçtiğimiz haftalarda alınmış ve kısa sürede çok sayıda kişi başvuru yapmıştı. 

Belediye tarafından kuraya katılacak adayların listesi için aşağıdaki duyuru yayımlandı:

"Turkuaz Otopark İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin “Zabıta Yardımcı Personeli ve Güvenlik Görevlisi Alımı” için işe başlatılacak adayların belirlenmesinde %100 Noter Kurası yöntemi uygulanacaktır. Toplamda 724 kişinin geçerli başvuru yaptığı alımda; 620 Zabıta Yardımcı Personelinden 30 asıl 6 yedek, 88 Erkek Güvenlik Görevlisinden 20 asıl 4 yedek, 16 Kadın Güvenlik Görevlisinden 10 asıl 2 yedek olacak şekilde kura çekimi 19 Şubat 2021 Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde 14:00’da yapılacaktır. Kura çekimi Trabzon Büyükşehir Belediyesi web sayfası üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Kura çekimine hak kazanan aday listesini görmek için aşağıdaki linke gidin.

"https://kurumsal.trabzon.bel.tr/Static/TurkuazHakKazananlar.html"

KURA ÇEKİLDİ

Belediye tarafından yapılan açıklamada kura çekimi ile ilgili," Toplam 724 kişinin geçerli başvuru yaptığı alımda, 620 zabıta yardımcı personelinden 30 asil, 6 yedek, 88 erkek güvenlik görevlisinden 20 asil ve 4 yedek, 16 kadın güvenlik görevlisinden 10 asil ve 2 yedek olacak şekilde, kura çekimine hak kazanan adaylar için 19 Şubat Cuma günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te yapılacak kura çekimi, Büyükşehir Belediyesi internet sayfası üzerinden canlı yayınlanacak." denildi.

İşte kura çekimi canlı yayını: