Tarih Belli Oldu: Polis Akademisi'den Bekçi Alımı FYT Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu geldi. Yayınlanan duyuruda 2019/2 bekçi alımı spor mülakatı giriş yerlerinin belli olduğu bildirildi.

Tarih Belli Oldu: Polis Akademisi'den Bekçi Alımı FYT Duyurusu

Polis Akademisi 'nden bekçi alımı duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasında duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda 2019/2 köylere bekçi alımında spor mülakat yerlerinin belli olduğuna yer verildi.

İşte Akademi sayfasında yayınlanan duyuru:

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Fiziki Yeterlilik Sınavına Katılacak Adayların Sınav Merkezleri ile Tarihleri  11 Eylül 2019

2019/2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı kapsamında adaylar fiziki yeterlilik sınavına katılacakları sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen tarihte ve sınav merkezinde adaylar fiziki yeterlilik sınavına katılacaklardır. 

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir. 

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.


SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYIN

MÜLAKATA GİRECEKLER VE YENİ BEKÇİ ALIMINI BEKLEYENLER BU ADRESTE

Diğer adaylarla bilgi alış verişi için >> TIKLA KATIL