Sonuçlar Açıklandı: 100 KPSS ile O Kadroya Alım

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara baktığımızda 100 KPSS ile stajyer kontrolör kadrosuna başvuru olduğu görüldü.

Sonuçlar Açıklandı: 100 KPSS ile O Kadroya Alım

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı: 100 KPSS puanı ile başvuru yapıldı.

İçişleri Bakanlığı 2018 yılı Stajyer Kontrolör alımı sözlü sınavı kesin olmayan sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara baktığımızda 100 KPSS puanı ile adayın stajyer kontrolör olmak için başvuru yaptığı görüldü.

LİSTE

Kesin olmayan değerlendirme sonuçlarına itirazlar; itirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile 04-05 Aralık 2018 tarihlerinde ilgili sınav kuruluna bizzat veya faks (0312 425 61 30) yolu ile yapılacaktır. 05 Aralık 2018  tarihi saat 17:30 dan sonra bakanlığımız evrak kaydına veya faksına gönderilen itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

LİSTENİN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

SÖZLÜ SINAV KONULARI

Giriş sınavı; sözlü olarak tek aşamada yapılacaktır. Sözlü sınavda adaylar, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörleri Yönetmeliği’nin “Sınav Konuları” başlıklı 8 inci maddesinde yer alan konu gruplarındaki bilgi düzeyi ile genel olarak hukuk, iktisat, maliye ve kamu yönetimi bilgileri yanında genel kültürü, ifade kabiliyeti, temsil yeteneği vasıfları da göz önünde bulundurularak değerlendirmeye tabi tutulacaktır.

Sözlü sınav 100 tam puan üzerinden değerlendirilir ve en az 70 puan alanlar başarılı sayılır. Sözlü sınavda, her üyenin vermiş olduğu puanın aritmetik ortalaması alınarak adayların sözlü sınav puanı tespit edilecektir. Sözlü sınav puanı en yüksek olan adaydan başlanarak giriş sınavı kesin olmayan başarı listesi oluşturulacaktır.

Giriş(Sözlü) sınavı sonucu; kesin başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asıl ve yeteri kadar yedek olmak üzere açıklanır. Asıl ve yedek listesi Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli resmi internet sitesinden ilan edilecektir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA