Son Dakika MSB Personeltemin Açıkladı: 2020 MSÜ Tercihleri Ertelendi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 13 Nisan günü başlayacak MSÜ tercihlerinin ertelendiğine yer verildi.

Son Dakika MSB Personeltemin Açıkladı: 2020 MSÜ Tercihleri Ertelendi

Son dakika : MSÜ 'de tarih değişikliği.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yapıldı. PERTEM 'de yayımlanan duyuruda Milli Savunma Üniversitesi tarih değişikliğine yer verildi.

TERCİHLER 13 NİSAN 'DA BAŞLAYACAKTI

Daha önce yayımlanan duyuruda MSÜ tercihlerinin 13 Nisan tarihinde başlayacağına yer verilmişti. PERTEM 'de yayımlanan duyuruda ise bu tarihin ertelendiğine yer verildi.

MSB DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Dairesi Başkanlığı (PERTEM) aracılığıyla yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Koronavirüs (Covid-19) salgınının ülkemizde yayılmasının önlenmesine yönelik alınan tedbirler kapsamında 2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020 MSÜ) ÖSYM Başkanlığınca

14 Haziran 2020 tarihine ertelenmiştir. Bu kapsamda daha önce 13 Nisan- 01 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacağı duyurulan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri ileri bir tarihe ertelenmiş olup, tercih tarihleri bilahare duyurulacaktır."

TERCİHLER BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN