Sınava Koşarken Merdivenden Yuvarlandı

YKS’nin ilk aşaması olan TYT sınavı bugün başladı. Ancak sınavla ilgili yine bildik görüntüler vardı. En acısı ise sınava koşmak isteyen bir gencin merdivenlerden düşerek hastanelik olması oldu.

Sınava Koşarken Merdivenden Yuvarlandı

Milyonlarca genç hayallerini gerçekleştirmek için ilk adımını sınava girerek attı. Ancak bazıları bu adımı atamadı. Kimileri sınava geç kaldı, kimileri kimliklerini unuttu. Geçtiğimiz senelerde şahit olduğumuz bu görüntüler yine yaşandı. Saat 10.00’dan sonra gelenler sınava alınmadı. Kimileri saniyelerle kaçırdı.

Düzce'de, sınav saati gelmeden okulda tuvalete giden Ayşenur Boz (18), sınava başlama anonsunu duyunca koşarken merdivenden düştü. Başını yere çarpan Boz, hastanede tedaviye alındı.

Olay, Nusrettin Mahallesi'ndeki Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana geldi. YKS'ye gireceği sınıfta yerini alan Ayşenur Boz, sınav başlamadan hemen önce lavaboya gitti. Bu sırada okulda sınava başlama anonsu yapıldı. Anonsun heyecanıyla sınıfa koşarak gitmeye çalışan Boz, merdivenden düşerek başını yere çarptı. Sınav görevlilerinin ihbarıyla okula gelen sağlık ekipleri, Boz'a ilk müdahalede bulundu. Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayşenur Boz, tedaviye alındı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /