Sağlık Bakanlığı İŞKUR Kura Sonuçlarından Sonra Ne Olacak? Mülakatlar Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı kadrolu personel alımı kurası 15 Ocak günü çekilDİ. Kura çekiminin ardından sonuçların açıklanacağı ve sözlü mülakatların yapılacağı tarihler belli oldu.

Sağlık Bakanlığı İŞKUR Kura Sonuçlarından Sonra Ne Olacak? Mülakatlar Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı kadrolu 6 bin 409 sağlık işçisi alımı mülakat tarihleri belli oldu.

Aralık ayının sonunda yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından, KPSS 'siz ve 60 KPSS ile farklı kadrolara personel alımı yapacağını duyurdu. İlanın yayımlanmasının ardından başvurular 4 Ocak tarihine kadar alındı. Ambulans şoförü , güvenlik görevlisi, hasta kabul görevlisi, veri giriş personeli gibi kadrolara 4 Ocak tarihinde başvuruların sona ermesinin ardından adaylar , kura çekiminin ne zaman yapılacağını ve sözlü mülakat tarihlerini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak adayları süreç hakkında anbean bilgilendirdik.

KURA SONUCU VE MÜLAKAT TARİHLERİ

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilan metninde , kura çekiminin 15 Ocak günü yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden alınan son bilgilere göre kura çekimi sonuçları bugün açıklandı ve 17 Ocak günü listeler erişime açılacak.

17 Ocak tarihinde kura sonuçlarının açıklanmasının ardından 18-19 Ocak tarihlerinde adaylar , evraklarını İl Sağlık Müdürlüklerine elden teslim edecek. Daha sonra 21 Ocak günü mülakata gireceklerin listesi açıklanacak ve adaylar 22-30 Ocak arasında sözlü mülakata alınacak.

Diğer seçim aşama tarihleri ise şu şekilde;

SAĞLIK BAKANLIĞI ALIMI SÜRECİNDEN, KURA SONUÇ LİSTELERİNDEN SÖZLÜ MÜLAKAT DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

ÖZEL HABER