Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Sözlü Mülakatları Başladı

Sağlık Bakanlığı kadrolu 6 bin 409 sağlık işçisi alımı sözlü mülakatları başlıyor. Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Elektrikçi (Genel), Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Şoför (Yolcu Taşıma), Veri Giriş Kontrol İşletmeni ve Yardımcı Klinik Elemanı, Ambulans Şoförü ilk mülakat duyurusu haberimizde.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Sözlü Mülakatları Başladı

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sözlü mülakatları başlıyor.

Sağlık Bakanlığı kadrolu 6 bin 409 sağlık işçisi alımı için sözlü mülakatlar başlıyor. İlk olarak duyuru yayımlayan Ankara Sağlık İl Müdürlüğü , sözlü mülakatların 22 Ocak ile 30 Ocak tarihleri arasında yapılacağına yer verildi.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünden yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi istihdamına ilişkin Adaylar tarafından başvuru belgelerinin il sağlık Müdürlüğümüze teslim edilmesinin ardından yapılan incelemeler sonucu Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ekte yer alan Sınav Takviminde belirtilen tarih ve saatte Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Ana Hizmet Binası Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bağdat Cd. No:62, 06105 Yenimahalle/Ankara adresinde  Nüfus Cüzdanı ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır."

Sınav Takvimi

DİĞER İLLERİN MÜLAKAT TARİHLERİ

Bu duyuru sadece Ankara İli için yayınlanan duyurudur. Siz de sözlü mülakat duyurularını, başvuru yaptığınız ilin sağlık müdürlüğü resmi internet sayfasından takip edin.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI DUYURULARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN