Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı 8 Nisan 2020 (iscisonuc İŞKUR)

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı 14 bin işçi alımı kura sonuçları için ilk gün tamamlandı ve sonuç ekranı açıldı. İşte işçi alımı başvuru sonuç adresi.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı 8 Nisan 2020 (iscisonuc İŞKUR)

Son dakika : Kura sonuçları açıklandı.

Sağlık Bakanlığı YHGM tarafındna bir son dakika açıklaması yapıldı ve kura çekimi sonucunun açıklandığına yer verildi. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, aşçı ve klinik destek elemanı kadrolarına yapılan personel alımında kura sonuç duyurusu şu şekilde:

"08.04.2020 Tarihli Duyuru:
T.C. Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Sürekli İşçi Alımı Kurası sonuçları Bakanlık Merkez Teşkilatı ile Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Mardin, Mersin, Muş, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Van ve Zonguldak illeri için yayınlanmıştır. Kura sonuçları https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden kimllik bilgileri girilerek kişisel olarak öğrenilebilecektir."

Kadın erkek diğer adaylar bu adreste : Sonuçlar hakkında bilgi alış verişi için TIKLAYIN

DİĞER İLLER NE ZAMAN?

Afyonkarahisar,  Ağrı,  Aksaray,  Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Malatya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova ve  Yozgat için kura çekimi 9 Nisan 2020 'de yapılacak.

Sonuçları geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN