Sağlık Bakanlığı 6409 İşçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanmaya Başladı

Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 sürekli işçi alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanmaya başladı. İşte sonuçlarla ilgili son bilgiler.

Sağlık Bakanlığı 6409 İşçi Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Açıklanmaya Başladı

Sağlık Bakanlığı 6 bin 409 işçi alımı sözlü mülakat sonuçları açıklanmaya başladı.

Sağlık Bakanlığı, başvurusunu geçtiğimiz yıl aldığı 6 bin 409 işçi alımı için sözlü mülakatları geçtiğimiz aylarda yapmıştı. Sözlü mülakatların yapılmasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı.

2 NİSAN 'DA AÇIKLANACAK DENDİ

Sağlık Bakanlığı tarafından , sürekli işçi alımı sözlü mülakat sonuçları ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada sözlü mülakat sonuçlarının 2 Nisan 2019 günü erişime açılacağına yer verildi. 

Sonuç gününün gelmesi iel birlikte adaylar , sonuç sorgulama sayfasını araştırmaya başladı.

SONUÇLAR AÇIKLANMAYA BAŞLADI

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada sözlü mülakat sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TAŞRA TEŞKİLATI HİZMET BİRİMLERİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE ATANMAYA HAK KAZANAN SÜREKLİ İŞÇİ ADAYLARIN SÖZLÜ SINAV SONUÇLARINA YÖNELİK AÇIKLAMALAR

         Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili Yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamı için yapılan Sözlü Mülakat Sınav Sonuçları ekte yer almaktadır.

         Ancak Sınav sonucunda başarılı olan adayın atamasının yapılacağı anlamına gelmemektedir. Başarılı olan adayların atama işlemleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra yapılacaktır. Bu bağlamda iş takvimine uygun olarak hareket edilecektir. İş takvimimizde belirtilen günlerde gerekli iş ve işlemlerin tarafınızdan takip edilmesi gerekmektedir.

İş bu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

NOT: İŞ TAKVİMİ GÜN İÇİNDE YAYINLANACAKTIR.

Sözlü Mülakat Sınav Sonuçları

SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sözlü mülakat sonuçları bugün açıklanacak. Sonuçlar için başvuru yaptığınız ilin İl Sağlık Müdürlüğü resmi sayfasını takip edin.

YENİ İŞÇİ ALIMI - MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN