PTT Personel Alımında Kadro ve Taşeron Açıklaması 2019

PTT yeni dönem personel alımı hakkında bir son dakika açıklaması geldi ve taşeron detayına yer verildi. İşte o açıklama ve PTT personel alımı hakkında son bilgiler.

PTT Personel Alımında Kadro ve Taşeron Açıklaması 2019

PTT personel alımında taşeron detayı.

PTT 2018 yılı personel alımının ardındna yeni dönem personel alımı oldukça gecikti. Sürekli ertelenen PTT personel alımı hakkında bir açıklama daha geldi.

YÖNETMELİK DEĞİŞTİ

PTT personel alımı için yönetmelik değişikliği beklenmişti. Söz konusu değişiklik  geçtiğimiz Kasım ayında yapıldı. Yapılan değişiklik ile PTT personel alımına yeniden KPSS şartı getirildi. 

SORU ÖNERGESİ

TBMM 'den PTT personel alımı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada taşeron detayına yer verildi. 

İşte soru önergesinin cevabı:

YENİ İLAN 2020 'YE KALDI

PTT yeni personel alımı 2020 yılına kaldı. Yönetmelik değişikliği, Danıştay davası derken geciken ilan ile binlerce persone lalımı olacak ve KPSS şartı aranacak. 

TAŞERON DETAYI

Söz konusu soru önergesinde PTT bünyesinde çalışan taşeron işçilerin KHK ile kadroya alınamayacağını , sadece personel alımı kapsamında yapılacak sınavlarla kadroya alınacağına yer verildi. 

Yeni personel alımında da PTT bünyesindeki taşeron işçilere kontenjan ayrılacak ve çok sayıda PTT taşeron işçisi , PTT personel alımı kapsamında kamuya alınacak.

PTT PERSONEL ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN