PTT 5 Bin Personel Alımı Kesin Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Sözlü Mülakat Ne Zaman?)

PTT KPSS şartı olmadan 5 bin kamu personeli alımı yapıyor. Yazılı sınav kesin sonuçları bu hafta açıklanacak ve sözlü mülakat aşamasına geçilecek.

PTT 5 Bin Personel Alımı Kesin Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Sözlü Mülakat Ne Zaman?)

PTT personel alımı kesin sonuçları açıklanıyor.

PTT 5 bin KPSS'siz personel alımında sınav sonuçları geçtiğimiz ay açıklandı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından yazılı sınava itiraz için başvurular alındı. İtirazların değerlendirilmesinin ardından bu hafta kesin sonuçlar açıklanacak.

PTT tarafından yapılan açıklamada kesin sınav sonuçlarının 19 Ekim tarihine kadar açıklanacağına yer verildi. PTT personel alımı kesin sonuçlarını bekleyenler Kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını AppStore ve Play Store 'den ücretsiz olarak indirin.

SONUÇLAR 19 EKİM 'DE

PTT personel alımı sonuçları en geç 19 Ekim Cuma günü açıklanacak. Sonuçların açıklanması ile sözlü mülakat süresci başlayacak. Kesin sınav sonucuna göre;

  • Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonu için ilan edilen pozisyon sayısı kadar asil ve iki katı yedek aday,
  • Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonları için ilan edilen pozisyon sayısının üç katı aday,

mülakatlara çağrılacak.

SÖZLÜ MÜLAKAT NE ZAMAN?

Sözlü mülakatlar için tarih belirlenmedi. Tarih açıklandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara