POMEM ve PMYO Sınav Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada POMEM ve PMYO eğitim sonu sınav tarihine yer verildi.

POMEM ve PMYO Sınav Duyurusu

Polis Akademisi 'nden POMEM Ve PMYO sınav duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavlarının 11 Ekim 2019 günü yapılacağına yer verildi. 

3 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümlerine göre yapılacak POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavı duyurusu şu şekilde;

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olup, değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 11 Ekim 2019 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.00’da, POMEM mezunları için saat: 09.30’da yapılacaktır. 

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır.

KADIN-ERKEK POLİS ADAYLARI BU SAYFADA

Bilgi alış verişi için  >> TIKLA KATIL

YENİ POMEM İLE 10 BİN POLİS ALINACAK

26. dönem POMEM ile 10 bin kadın erkek polis alımı yapılacak. İlan hakkında son bilgiler için TIKLAYIN

POLİS ALIMI AÇIKLAMASINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN