POMEM Parkuru Değişecek mi? 27. Dönem POMEM Mülakat Duyurusu Bekleniyor

Polis akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM parkur ve spor ile ön sağlık aşaması duyurusu bekleniyor.

POMEM Parkuru Değişecek mi? 27. Dönem POMEM Mülakat Duyurusu Bekleniyor

27. dönem POMEM parkuru ve mülakat yerleri ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı Aralık ayının başında 27. dönem POMEM 8 bin polis alımı için başvuruları aldı. En az ön lisans mezunu adaylar arasından KPSS lisans için 60, ön lisans için 65 şartı ile yapılan polis alımına yüz binden fazla kişinin başvuru yaptığı tahmin ediliyor. Başvurusunu yapan adaylar, daha sonra spora başladı ve parkur çalışmalaırnı hızlandırdı. 

Başvurunun sona ermesinin üzerinden 1 ay geçti ve adaylar çalışmalarını sıklaştırıp parkur duyurusu ile mülakat yer ve tarihleri duyurusunun gelmesini bekliyor. 

PARKUR DEĞİŞİR Mİ?

POMEM parkurunun pandemi nedeniyle değişebileceği iddia ediliyor. Ancak bu konuda bir resmi açıklama gelmedi. Parkurda değişiklik olup olmadığı, Polis Akademisi'nin parkur duyurusu yayımlaması ile belli olacak.

PARKUR VE MÜLAKAT TARİHİ DUYURUSU BEKLENİYOR

İlana başvuru yapanlar,  parkurun biran önce yayımlanmasını istiyor. Edinilen bilgilere göre bu hafta parkurun yayımlanması, önümüzdeki hafta içinde de spor ve ön sağlık aşamasının tarihlerinin, yerlerinin açıklanması bekleniyor. Duyurular geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN