POMEM Mülakat Sonuçları İçin Tarih Netleşiyor

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 21 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında yapılan 23. dönem POMEM 10 bin polis alımının sözlü mülakat sonuçları için tarih netleşmeye başladı.

POMEM Mülakat Sonuçları İçin Tarih Netleşiyor

23. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman?

On binlerce polis adayı, 23. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz 21 Ocak günü başlayan 23. dönem POMEM 10 bin kadın-erkek polis alımı sözlü mülakatları, 4 Şubat günü sona erdi. Mülakatların sona ermesinin ardından adaylar , sonuçların ne zaman açıklanacağını , eğitimlerin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı.

Biz de geçtiğimiz gün yazdığımız haberimizde mülakat sonuçlarının Mart ayının ilk günlerinde açıklanması beklendiğine yer verdik. POMEM mülakatları ile ilgili kamubulteni.com olarak bir son dakika bilgisine ulaştık. 

Yukarıdaki fotoğrafta görülen tarihler, Polis Akademisi 'nin belirlediği ve POMEM 'lere yemek veren şirkete gönderilen tebliğ. Burada baktığımızda POMEM 'lere yemek taleplerinin 7 Mart gün başlayacağı görülmektedir. Söz konusu şirket, 3 Ağustos tarihine kadar POMEM 'lere yemek hizmeti verecek.

Buna göre 23. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının Şubat ayının son günlerinde ya da Mart ayının ilk günlerinde açıklanması gerekiyor. 

MÜLAKAT SONUÇLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com özel haberidir.