Polis Akademisi'nden PÖH Sınav Duyurusu (Yeni Özel Harekatçı Alımı Olacak mı?)

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve 500 kadın PÖH alımında adayların sınava gireceği tarihe yer verildi.

Polis Akademisi'nden PÖH Sınav Duyurusu (Yeni Özel Harekatçı Alımı Olacak mı?)

Polis Akademisi'nden POMEM duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı bir son dakika duyurusu yayımladı. Yayımlanan duyuruda 25. dönem POMEM polis özel harekat alımı eğitim sonu sınav duyurusuna yer verildi. 

25. DÖNEM'DE 500 PÖH ALINDI

25. dönem POMEM polis alımı ilanında kadın adaylar arasından 500 polis özel harekat alımı yapıldı. Alınan kadın PÖH adayları eğitim gördü ve mezuniyet geldi.  Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yayımlanan eğitim sonu sınav duyurusunda, sınavın 27-28 Aralık tarihlerinde yapılacağına yer verildi. Duyuru şu şekilde:

"03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği, 25. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olacak öğrencilerin sınavları;

27-28 Aralık 2020 tarihleri arasında öğrenim gördükleri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır.

Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur."

YENİ PÖH ALIMI OLACAK MI?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın yeni PÖH alımlarını meslek içinden yapacağı, açıktan PÖH alımlarının durdurulduğu Süleyman Soylu tarafından açıklanmıştı. Sizce açıktan PÖH alımı olmalı mı? Yorum kısmı aşağıda. ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

İLAN GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN