Polis Akademisi'nden PMYO ve POMEM Sınav Duyurusu: Yeni Polis Alımı İçin Sona Geliniyor

Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda POMEM ve PMYO eğitim sonu sınavlarının yapıldığına yer verilirken , sınava katılamayanlar için yeni sınav tarihine yer verildi. Yeni polis alımı süreçleri için geri sayımda ise sona geliniyor.

Polis Akademisi'nden PMYO ve POMEM Sınav Duyurusu: Yeni Polis Alımı İçin Sona Geliniyor

Polsi Akademisi 'nden POMEM ve PMYO duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda , Korona nedeniyle sağlık raporunu tamamlayamayan ve 9 Haziran 'da yapılan eğitim sonu sınavına katılmayan POMEM ve PMYO öğrencilerinin sınavlarının 10 Temmuz günü yapılacağı bildirildi. 

SINAVLAR BUGÜN YAPILDI

Yayımlanan duyuruda POMEM ve PMYO polislerinin eğitim sonu sınavlarının bugün yapıldığına yer verildi.

Resmi duyuru şu şekilde:

PMYO ve POMEM EĞİTİM SONU SINAVI

Pandemi nedeniyle (Kovit-19) Sağlık Kurulu Raporu işlemleri tamamlanmadığı için 09.06.2020 tarihinde yapılan eğitim sonu sınavına katılamayan Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olan adayların sınavları, Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 10 Temmuz 2020 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.30’da, POMEM mezunları için saat: 10.00’dan itibaren randevu usulüyle yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar katılacaklardır.

SIRADA YENİ POLİSLER VAR

Bu duyurunun ardından sırada önceki POMEM 'i kazananların eğitime alınması ve yeni PMYO polis alımı süreci var. YKS 'nin ardındna PMYO lise mezunu 2500 polis alımı süreci başlatılacak. 

Polis alımlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN