Polis akademisi POMEM Ön Sağlık Aşamasının Biteceği Tarihi Açıkladı: Sırada Parkur Var

Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM seçim aşamalarını sürdürüyor. EGM'ye 8 bin polis alımı için yapılan ön sağlık aşamasının son tarihi açıklandı. Peki parkur değişecek mi?

Polis akademisi POMEM Ön Sağlık Aşamasının Biteceği Tarihi Açıkladı: Sırada Parkur Var

27. dönem POMEM ilk aşamasının biteceği tarih belli oldu.

Polis akademisi Başkanlığı 2020 yılının son ayında ilan yayımladı ve 8 bin polis memuru alımı çin lisans , ön lisans mezunları arasından başvurular alındı. Başvuru yapan adaylar için duyuru geçen hafta geldi ve 15 Şubat tarihinden itibaren polislik ön sağlık aşaması başladı. Ön sağlık aşamaları şu anda polis okullarında devam ediyor.

ÖN SAĞLIK AŞAMASI MART AYININ SONUNDA BİTİYOR

Akademi kaynaklarından alınan bilgilere göre 27. dönem POMEM ön sağlık aşamaları Mart ayının sonunda bitiyor. Mart ayında (27 Mart) sona erecek ön sağlık aşamasının ardından adaylar parkura alınacak.

SIRADA PARKUR

Ön sağlık aşamasını başarılı şekilde geçen adaylar parkura alınacak. POMEM parkuruna girecek adaylar, burada hızlarını ve çabuklukları ile güçlerini gösterecek.

PARKUR DEĞİŞECEK Mİ?

Pandemi nedeniyle subaylık veu zman erbaş spor aşamaları  değişmişti. Bu nedenle polislik parkurunda da bazı değişiklikler yapılabileceği iddia ediliyor. Bu konu henüz net değil. Ancak Mart ayı sonunda ön sağlığın bitmesi ile Polis akademisi'nin Nisan ayının ikinci haftasında parkuru yayımlaması bekleniyor. 

Parkur duyurusundan ve yeni polis alımlarından haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN