Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Mülakatları Başladı

23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için mülakatlar bugün başladı. Mülakatlar Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde yapılıyor.

Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Mülakatları Başladı

POMEM mülakatları bugün başladı.

Polis Akademisi 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için seçim aşamaları bugün başladı. Kadın ve erkek adaylar arasından KPSS 60-70 şartı ile yapılan polis alımı için başvurular 1-14 Ekim tarihleri arasında alınmıştı. Başvuruların alınmasının ardından seçim aşamaları için adayların bekleyişi başladı. Beklenen duyuru ise geçtiğimiz Cuma günü geldi ve spor mülakatı yer ile tarihleri adaylara duyuruldu.

Yayımlanan duyuruya göre POMEM mülakatları bugün başladı. Adaylar, evrakları ile birlikte mülakata girecekleri Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde hazır şekilde bulundu.

HANGİ MÜLAKATLAR YAPILACAK?

POMEM polis alımı ilk aşamasında ön sağlık ve spor mülakatı yapılır. Adaylar, öncelikle evrak kontrolü yaptıracak ve daha sonra ön sağlık muayenesine girecek. Ön sağlığı geçen adaylar spor aşamasıona girmeye hak kazanacak. 

Spor aşamasında ise adaylar parkura alınacak. Sporu da geçen adaylar için ilk ilk mülakatlar sona ermiş olacak.

Sporu geçen adaylar, POMEM mülakatlarının bitmesini ve Polis Akademisi 'nin sözlü mülakatları açıklamasını bekleyecek. Sözlü mülakatlar daha ileri bir tarihte yine POMEM'lerde yapılacak.

Sözlü mülakatların Aralık ayı sonunda yapılması bekleniyor.

Mülakata giren adaylar , deneyimlerini aşağıdaki yorum kısmından yazabilirler.

POMEM POLİS ALIMI SÜRECİNDEN VE YENİ POMEM POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara