PÖH Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alınan PÖH başvurusu sonrası sonuçlar bekleniyor. Peki PÖH alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Spor aşaması ne zaman yapılacak? Evraklar nelerdir? İşte detaylar.

PÖH Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

PÖH alımı sonuçları açıklanıyor.

Polis Akademisi Başkanlığı 25. dönem POMEM kapsamında 500 kadın polis özel harekat alımı yapacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz ay yayımlanan ve başvurusu 17-27 Eylül 2019 tarihleri arasında alınan PÖH alımında sonuçlar için bekleyiş devam ediyor. 

Başvuru bitiş tarihinin üzerinden 3 hafta  geçmesine rağmen sonuçlar hala açıklanmadı. İlana başvuru yapan on binlerce kişi de sonuçların ne zaman açıklanacağını , polis özel harekat alımı için spor aşamasının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de bu haberimizde , gelene son bilgileri adaylarla paylaşıyoruz.

PÖH adayları bu sayfada >> TIKLA KATIL

ÖN SAĞLIK, EVRAK TESLİMİ VE SPOR AŞAMASI 

Polis Akademisi Başkanlığı , 500 kadın PÖH alımı için ilk olarak spor aşamasını yapacak. Evrak teslimi, ön sağlık ve spor aşamasından geçen adaylar ise sözlü mülakata çağrılacak.

PAEM MÜLAKATLARI YAPILIYOR

PÖH ile PAEM alımlarının başvurusu aynı tarihlerde yapılmıştı. Aynı tarihlerde başvurunun alınması sonrası ilk duyuru PAEM için geldi ve komiser yardımcısı alımı için adaylar mülakatlara alındı. PAEM 'de spor ve sözlü mülakatlar art arda yapılıyor. 

PÖH ALIMI SONUÇLARI GELİYOR..

PAEM mülakat aşamaları Ekim ayının son günlerinde bitecek. Komiser yardımcısı alımı mülakatlarının bitmesinin ardından PÖH mülakatları başlayacak. Akademi kaynaklarından edinilen bilgilere göre PÖH alımı mülakatlarının Kasım 'ın ilk haftasında başlayacağı bildirildi. 

Kasımın ikinci haftası itibariyla spor aşaması bitecek ve adaylar sözlü mülakatı bekleyecek.

EVRAKLAR

PÖH alımında spor aşamasına gidecek adaylar aşağıdaki evrakları yanında götürecek.

PÖH alımı sonuçlarının Ekim ayının son haftasında gelmesi bekleniyor. 

SONUÇLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN