ÖSYM'den Son Dakika EKPSS Duyurusu (Branş Bazında Sıralamaya Nasıl Bakılır?)

ÖSYM 'den bir son dakika duyurusu geldi. Açıklamada, 2016-EKPSS ve 2018-EKPSS Branş Bazında Sıralamaların Güncellendiğine yer verildi.

ÖSYM'den Son Dakika EKPSS Duyurusu (Branş Bazında Sıralamaya Nasıl Bakılır?)

ÖSYM 'den son dakika EKPSS duyurusu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, 2016 ve 2018 EKPSS branş bazında güncellemelerin yapıldığına yer verildi.

İşte ÖSYM duyurusu:

"2016-EKPSS ve 2018-EKPSS Branş Bazında Sıralamaları Güncellendi

2016-Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2016-EKPSS) ve 2018-Engelli Kamu Personel Seçme Sınavına (2018-EKPSS)  katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup adaylar, branş sıralamalarına ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler.

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulmuş; kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân veren bir hizmettir. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. Branş bazında sıralama işlemleri adayların (YÖKSİS ve e-Okul sistemi üzerinden çekilmiş olan) ÖSYM sistemi üzerinde 10.12.2019 tarihi ile aktif olarak bulunan eğitim bilgileri; ve bu tarih itibari ile sistemde aktif eğitimi gözükmeyen adayların ise, başvuru da belirttikleri eğitim bilgileri baz alınarak hazırlanmıştır."

BRANŞ BAZINDA SIRALAMAYA NASIL BAKILIR?

- http://ais.osym.gov.tr/  linkine tıklayın ve sağ üstte sisteme girişten tc ve şifrenle giriş yapın

- Sol tarafta Fotoğrafın altında Sınav başvurularım seçeneği var.Oradan 2016 ya da 2018 EKPSS seçeneğine gir zaten girecektir.

- Orta alanda başvuru kayıt-cevap kağıdı-branş sıralaması var.

- Branş sıralamanı seç otomatik olarak alan seçilecek en aşağıda sıralamamı göster seçeneğine girin.

EKPSS ATAMALARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN