ÖSYM Son 3 Yılın Sorularını Erişime Açtı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) bir son dakika açıklaması ile sınavlara hazırlanacaklara büyük fayda sağlayacak bir sistemi açıkladı. ÖSYM son 3 yıldaki sınav sorularını erişime açtı.

ÖSYM Son 3 Yılın Sorularını Erişime Açtı

ÖSYM tarafından yayımlanan son dakika duyurusu ile son 3 yıl içinde yapılan sınavların soru ve cevaplarına adaylar artık erişebilecek. Bu şekilde sistem ile adaylar geçmiş yıllarda çıkan soruları inceleyebilecek, ÖSYM’nin hangi sınavda ne tarz sorular sorduğunu görebilecek.

Hangi Sınavlar Var

2019 yılı (TUS 1. Dönem, MSÜ, ALES/1, DGS, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (GYGK, Eğitim), KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi), ÖABT, TUS 2. Dönem, ALES/2, DUS, ALES/3, YDS/1, YDS/2, YÖKDİL, YDS/3),

2020 yılı (TUS 1. Dönem, MSÜ, DGS, ALES/1, KPSS Lisans (GYGK, Eğitim), KPSS Lisans (Alan Bilgisi), ÖABT, TUS 2. Dönem, KPSS Ön Lisans, KPSS Ortaöğretim, ALES/'2, DUS, DHBT, YÖKDİL/1, YDS, YÖKDİL/2),

2021 yılı (TUS 1. Dönem, MSÜ, ALES/1, DGS, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (GYGK, Eğitim), KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi), ÖABT, TUS 2. Dönem, ALES/2, DUS, ALES/3, YÖKDİL/1, YDS/1, YÖKDİL/2 ve YDS/2)

Sınavlarının soruları ve cevapları erişime açıldı.

Soruları Nasıl Görebilirim

ÖSYM yayımladığı bu soruları ÖSYM ana sayfası üzerinden yayımladı. ÖSYM ana sayfasına giren adaylar buradan geçmiş yıllardaki sorular sekmesini açıp dilediği sınavın sorularını ve cevaplarını görebilecek.

SINAV SORULARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /